Nejnovější recenze ze sekce Projektory

Přidáno: 30. července 2021

• Svítivost dobrá.
  • Dobrá cena.
  • Hlučnější ventilátor.
  • Zvuková reprodukce nic moc.
Epson EB-FH52

Epson EB-FH52

Ověřený zákazník NAKUPUJ.COM Ověřený zákazník

Přidáno: 25. července 2021

Zakoupeno v NAKUPUJ.COM

Doporučuje produkt

Jedná se o projektor EB-FH52, který má v popisku také poškozený obal.
Krabice skutečně byla lehce zmáčknutá v jednom z rohů, ovšem zboží je od výrobce tak pečlivě zabalené, že je vše naprosto v pořádku a funguje bezvadně.
Fotky jsou milné. Jedná se skutečně o projektor EB-FH52 a vypadá tak, jako na fotkách u tohoto projektoru bez přízviska (poškozený obal).
Takže zaplatit 15000 místo téměř 20000 za tentýž zcela nový a nepoškozený produkt jen kvůli lehce zmáčknuté krabici se vyplatí.

Viewsonic PX706HD

Viewsonic PX706HD

Ověřený zákazník Elektrochram Jakub

Přidáno: 22. července 2021

Zakoupeno v Elektrochram

Nedoporučuje produkt

Nelze hodnotit, obdržel jsem nefunkční produkt. Autorizovaný servis se vyjádřil, že na vadu se záruka nevztahuje a navrhl mi opravu za 250kč...

Ověřený zákazník Digital24.cz Ověřený zákazník

Asus L1

Pavel Křivánek Pavel Křivánek

Přidáno: 25. června 2021

Doporučuje produkt
  • Velikost, výdrž, obraz, zvuk, konektivita, dálkový ovladač
  • Při zapojení napájení nejde vypnout

Dáte si někdo výbornou brazilskou kávu? Ano, tuto kávu si dám klidně nekolikrát. Asus vždy uměl překvapit a tímto projektorem se to povedlo. Nebude zde zbytečně vypisovat technické parametry, ale mé pocity z používání a z toho, co tento cvrček předvádí. Takže ona svítivost, parametr, který nevypadá nijak extra, ano na sluníčku se moc nepodíváte, ale to asi nikdy. Za šera a tmy je vše dokonalé a nebyl problém ani s úhlopříčkou 5 metrů! Následný zážitek byl absolutně dkonalý. Projektor si obraz sám kalibruje dle náklonů a pozice, ostrost je třeba doladit manuálně (zde bych možná uvítal možnost ladit obraz z menu, jako má třeba ZenBeam S2, který jsem měl také). K výběru je i několik projekčních modů a teplot obrazu. Možnost promítat přes BT, nebo HDMI. Zvuk, vestavěné audio Harman/Kardon dělá divy, hlasitost a kvalita, rozsah jsou jedním velkým WOOOW. Možnost připojit sluchátka, pecka. Ovládání je nádherně jednoduchá, přes tlačítka na vrchní straně, možnost pustit si přímo z projektoru youtube přes hifi je BOMBA, možnost instalace programu ze obchodu, zkusil jsem i Firefox a super. Ovládání pomocí přiloženého dálkového ovladače, perfektní a občas nutnost (přímé přehrávání youtube). Výdrž skvělá, dal jsem 3 filmy (cca 3 a půl hodiny) a bez problémů. V balení naleznete ještě transportní obal, kabely a zdroj. Jediným otazníkem, chybou, pro mě byla nemožnost vypnout projektor při připojeném napájecím zdroji. Jinak za mě trefa do černého, úžasný projektor a produkt.

Optoma LH200

Optoma LH200

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Přidáno: 22. června 2021

• Výborný obraz.
  • Pro domácí i letní kino s úhlopříčkou až 150 palců dostatečný světelný výkon.
  • Tedy za tmy.
  • Neustálé samovybíjení vestavěné baterie i při vypnutém projektoru.
  • Výdrž z baterie neodpovídá popisu od výrobce aneb slibem nezarmoutíš.
  • Pomalá odezva při pohybu v menu (přepínání vstupů).
  • Nemá vniřní přehrávač médií.
  • Nutno dokoupit WUSB dongle pro bezdrátový přenos obrazu do projektoru. Při tomto přenosu se video seká. Takže pouze po HDMI kabelu.

Projektor s kvalitním FullHD obrazem. To je jediný klad. Neustálé nabíjení i když jej nepoužívám jej bohužel vyřazuje z výběru projektoru pro venkovní promítání v místech bez elektrické zásuvky. V neděli nabiju, v pátek je vybitý. Na dotazy co s tím Optoma mlčí. Dokonce při nákupu mi byl projektor v reklamaci vyměněn, protože jsem ho po rozbalení ani nerozjel. Baterie se už ve skladu obchodu vybila a rozsypala. Citelně mně chybí vestavěný jednoduchý přehrávač, kdy by bylo možné zasunout USB flešku s filmem a hrát. Doporučovaný WUSB dongle neustíhá přenos videa, obraz se trhá.
Za tuto šílenou cenu už bych si od Optomy tento projektor nikdy nekoupil.

Ověřený zákazník AB COM CZECH Ověřený zákazník

Ověřený zákazník MADER.cz Michal Pospíšil

Přidáno: 18. června 2021

Zakoupeno v MADER.cz

• Skvělý obraz
  • Tichý větrák v eko módu lampy
  • Vysoká svítivost lampy (může být nevýhoda v úplně temné místnosti)
  • Velký kontrastní poměr
  • Nativní rozlišení 1920 x 1080
  • Podsvícené dálkové ovládání
  • Široká škála možností nastavení obrazu
  • Slabší reproduktor

Optoma HD146X má především opravdu skvělý obraz s vysokým kontrastem i rozlišením, což u projektorů považujeme za nejdůležitější vlastnost. Hodí se do kanceláří i konferenčních místností, kde je potřeba promítat za denního světla. Celkově zařízení hodnotíme velmi kladně a nemá žádné zásadní nedostatky. Poslouží i k promítání filmů či videí, na kvalitní zvukovou kulisu ovšem nemají jeho reproduktory dostatečný výkon. Pokud ale máte stejně v plánu používat externí zdroj zvuku, nemusí to představovat žádný problém.

Acer X1126AH

Acer X1126AH

Ověřený zákazník Electro World Ověřený zákazník

Přidáno: 16. června 2021

Nedoporučuje produkt

Projektor fungoval asi půl minuty, potom rána a tma. Ihned vrácen.

Kruger & Matz V-LED50

Kruger & Matz V-LED50

Ověřený zákazník atoselektro.cz Registrovaný uživatel

Přidáno: 14. června 2021

Zakoupeno v atoselektro.cz

Doporučuje produkt
  • za tu chvilku jen pár pokusů, ale za mne i manželku lepší než drahá televize
  • filmy v pěkné kvalitě
  • není tak hlučný jak jsem myslel
  • malý bobek co se vleze všude a nepřekáží

Zatím nic, dnes budu propojovat Playstation s projektorem tak uvidím co dokáže.

Acer H6531BD

Ověřený zákazník K24.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 10. června 2021

Zakoupeno v K24.cz

Doporučuje produkt

Zatím jsem ho jen vyzkoušel a funguje normálně.
Návod k použití, nebo alespoň názvy tlačítek by mohly být v češtině. Když už se tedy obtěžovali dát český překlad k prohlášení o shodě, způsobu likvidace a další pro mě naprosté zbytečnosti.

Ověřený zákazník Electro World Ověřený zákazník

Přidáno: 30. května 2021

• nejde pořádně doostřit
  • při denním světle nepoužitelný

Vráceno, nepoužitelné, ani při zatemnění, nešlo pořádně doostřit

Acer H6541BD

Acer H6541BD

Ověřený zákazník APOLLOs.cz Michal

Zakoupeno v APOLLOs.cz

• Skvely obraz, Full HD
  • Jednoducha instalace i ovladani

Prokektor splnil ocekavani, skvely obraz, jednoducha instalace i ovladani. Dobre funguje i ve svetlejsich podminkach.

Ověřený zákazník Chytré elektro El Capitan

Zakoupeno v Chytré elektro

Doporučuje produkt

Skvělý projektor, minimální rozměry, úžasný výkon, dobrý zvuk, android .... Velká spokojenost.

Ověřený zákazník Electro World Petr

Doporučuje produkt

Zatím nevím je to zatím brzy díky tomu že je to dárek.

Ověřený zákazník MALL.CZ Ověřený zákazník

Ověřený zákazník ExaSoft.cz midar

Přidáno: 20. května 2021

Zakoupeno v ExaSoft.cz

Doporučuje produkt

Kvalitní výrobek s dobrými vlastnostmi, světelný výkon dostatečný v šeru což vzhledem k technologii a ceně lze akceptovat. Zvuk je nedostatečný, chce to ext. repro a potom hraje SQ. Hlučnost ventilátoru pokud nesedíte u projektoru se dá akceptovat - žádné ječení ale zvýšený šum. Jako letní kino na zahradu - za mne OK.

Viewsonic M1+

Viewsonic M1+

Ověřený zákazník CZC by Allegro Ověřený zákazník

Přidáno: 1. května 2021

Zakoupeno v CZC by Allegro

Doporučuje produkt
  • Vykazuje inzerované vlastnosti. Zatím nemohu posoudit výdrž a pod., mám přístroj příliš krátce.
  • Naprosto nevyhovující návod určený pro analfabety. Nemožnost najít podrobnější návod na internetu. Pouzdro pro přenášení by zasloužilo větší pozornost (materiál, kapsička pro dálkové ovládání a nabíječku).
  • Problém při bezdrátovém připojováníí přístroje s iPadem Pro
  • Výdrž akumulátoru není 6 hodin, jak inzerováno.

Až na vytknuté nedostatky se přístroj jeví jako funkční a plně vyhovující pro účely pro které byl vybrán a zakoupen.

Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25