Nejnovější recenze ze sekce Projektory
- Při Eco módu je projektoru příjemně tichý, není pomálu ani slyšet.
- Kvalitní ostrý obraz.
- Neskutečně vysoký jas. Je možno sledovat obraz i za denního světla.
- Příkon projektoru oproti laserového je více jak dvakrát vyšší. I v ECO módu si vezme něco málo přes 200W.
Měl jsem možnost porovnat laserový a lampový projektor vzájemně.
Jestli vám nebude vadit vyšší příkon, tak tento lampový projektor splňuje všechny požadavky kvality projekce, až na ten příkon. Ale, chtěl-li bych tak velikou obrazovku s úhlopříčkou např. 2.5 metru, Tak si vezme ta televize ještě víc.
- Nízká spotřeba.
- Když porovnám laser vs. lampový... Raději si přeplatím za energii lampového projektoru, který mi dá větší kvalitu barev, jasu a obrazu celkově.
Celkově jsem zklamaný od laserového projektoru, očekával jsem od něho lepší výkony.
- 4G, Netflix, velikost, kvalita obrazu, příslušenství (obal, stojan, dlouhá kabeláž), baterie, streamovací aplikace, bluetooth, wifi, reproduktory
- výdrž baterie delší než 3hodiny by byla fajn. ale samozřejmě to jde napájet ze zásuvky nebo powerbanky
Skutečně zajímavý projektor. Kvalita obrazu je velice dobrá. Je zde možnost vložit SIM kartu a sledovat online třeba Netflix nebo O2 TV. Je to v podstatě chytrý telefon s projektorem...na baterii vydrží kolem těch 3 hodin, což na zápas nebo film vydrží. je k němu šikovný dálkový ovladač. Dotykový displej, pouzdro, stojan. Super věc.
- pěkně svítí
- slušně hraje
- software
- zatím nevím
V této cenové hladině nad očekávání.
Udávají pouze lumeny a ne ansilumeny, avšak hodnota odpovídá. Plně čitelný i v osvětlené místnosti. Dobrý zvuk.
- Zatím jsem jen testoval všechno ale za tu cenu jsem velmi příjemně překvapený
- příliš slabá lampa, i v naprosté tmě jen stěží koukatelné
- příšerný reproduktor, zvuk nestojí za nic
- žhaví se zástrčka do elektrické sítě... asi něco špatně
- některé soubory z flash disku vůbec neumí přehrát. takže jedině stream z netu, nebo jako zobrazovací zařízení k notebooku, ale slabá lampa viz. výše.
nestojí to za ty peníze...
- snadné použití
- Dálkové ovládání
- WiFi
- Kompaktní a lehký design
- Slabý reproduktor
první měli trochu problém byl kratky kabel co k zařízení je, ale samozřejmě prodlužka to řeši. Obraz za mě je perfektní nejsem nejak narocny uzivatel jen co mi přišlo že reproduktor je slabší takhle v obývacím pokoji ok ale v lete treba na zahradě si myslím že zvuk nebude dostatečný. Pecka je dalkový ovladač s možností rovnou spustit youtube či netflix. Rozhodně za částku kterou se prodává je to slušný projektor se super výbavou.
AAO YG300
Přidáno: 2. prosince 2024
(naposledy upraveno 2. prosince 2024)
Zakoupeno v Chytré produkty
- Malé kompatibilní řešení pro projekci
- Nedostatečný světelný výkon, i v absolutní tmě nebylo nic moc vidět
- Neostrý obraz
- Porty blízko u sebe, nejde použít HDMI kabel a USB disk současně
Megalu FP003HE
Přidáno: 27. listopadu 2024
(naposledy upraveno 27. listopadu 2024)
Zakoupeno v MEGALU
- Lehce přenosný
- Pěkný obraz
- Dobrý zvuk
- Lze otočit i na strop
Předčilo mé očekávání, absolutně doporučuji.
- Lehký
- Malý
- Tichý chod
- Hezký obraz
- Intuitivní software
- Žádné zatím
- krásný obraz
- jednoduchý zaostření na ovladači
- vyhovující menu
- některé aplikace které se daji stáhnout nefunguji jak by měli, např. HBO MAX nefunguje vůbec, Disney + také nefunguje, musím jit přes pc kabelem
- Nadstandardní skvělá a profesionální komunikace a ochota jak při výběru produktu, tak při následných dotazech při instalaci. Zakoupené produkty od Megalu zatím pracují stoprocentně. Vřele doporučuji.
- Žádná není
- Kvalita obrazu
- Možnost připojení k PC nebo USB.
- Žádné
- malý, výkonný, automatické ostření, je to perfektní
- Svitivost je skvěla, ujde
- Lechky a tichy
- Upevnění na zavěšení ke tropnímu zavěsu
- Vysoká cena
- Nema žadné OS, cistě jen projektor na promítaní s pc nebo jinych zařízení. Preš HDMI
- Za tu cenu mohl mít to OS v sobě.
- Nema Wifi a bluetooth
Za tu cenu není špatný. Ale bohužel starší a sekaný android. Netflix pouze v SD. Nefunguje Skylink.... Pro plnohodnotný provoz je lepší připojit třeba chromecast.
- dobrá svítivost i za dne
- konektivita (porty , wifi)
hučí, možná je to standart, je to můj první
uživatelské rozhraní , možnosti připojení a prohledávaní internetu, bez klávesnice a myši krkolomné
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Uhlopricka 130 placu za 2799 kc :)
- Kvalita obrazu je super
- Snadne nastaveni
- Funguji aplikace Voyo, O2 a Netflix
- Automaticka korekce obrazu
- Reprak
- Pripojeni repraku pres Bluetooth
- Kompaktni projektor
- Funguje i s pripojenim an setopbox
- Xbox funguje taky
- Prehravani pres notebook
- Prelozeno do cestiny
- Android jako telefon. Muzu instalovat aplikace
- Reprak slabsi
- Netflix neni idealni. Obsah lze najit a prehravat pres hledani.
- Skoda ze nejde pripojit bezdratove k PC nebo herni konzoli (maji v nabidce bezdratovy HDMI ale to je dalsich 2000kc)
Mam doma kino z obrazovkou cca 3m uhlopricka. Pripojim si reprak a domaci kino super. Za ty penize to je super produkt! Ano reprak neni uplne idealni ale staci. Kdyz koukam doma tak pripojim si reprak. Uz jsem si brali projektor na chatu a je to super! Chybi mi platno a to si dokoupim.
Lehce ovladatelný
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »