Nejnovější recenze ze sekce Projektory
Je to projektor pro děti plně dostačující.
- snadné nastavení
- dostatečná svítivost do zatemněné místnosti
- použitelný sw a předinstalované aplikace
- je třeba nainstalovat přibližně do středu promítaného prostoru, nezvládá příliš velké vychýlení od středu.
- ventilátor může rušit při tichých scénách. Není to nic hrozného, ale slyšet rozhodně jde.
- uchycení na středový zavit není příliš stabilní.
- nepodařilo se mi zaostřit obraz na celé promítané ploše. Lze to vidět především na drobném textu. U filmu to neruší.
Poměr cena výkon hodnotím kladně.
- Very nice product
Good light and easy to use.
- Pro nenáročného uživatele postačující
- Návod, který se dá najít na internetu je asi pro 50 různých modelů. Některé funkce pak daný model ani nemá.
Absence českého návodu.
- Kompaktní, solidní zpracování.
- Zvuk 2.1 woofer. Lze pouzit i jako bluetooth repro.
- Samozaostřování
- Apple tv na flashce
- Je možné promítat na strop
- Provoz na baterie - venku
- Oproti technologii dlp menší svítivost
Moc pěkný a promyšlený produkt, poctivé betelné zpracování. Obraz je v rámci rozměrů, použité technologie lcd, a svítivosti dobrý, ale až když je opravdu tma. Za šera postačí tak na promítnutí videoreceptu atp. Překvapil mne zvuk, ten je parádní. Super je také výdrž baterie, postačí bílá zeď/plátno a můžete vesele promítat kdekoliv venku :-)
- Super
- větší a těžší, ideální pouze na domácí promítání
Epson EH-LS650B
Přidáno: 8. července 2024
(naposledy upraveno 8. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- promítání z malé zvdálenosti
- fantastická světelnost a barevné podání
- jednoduché nastavení a ovládání
- podpora chromecast
- nemá Netflix
- nemá Dolby Vision
Skvělý ultra short throw projektor. Vysoký jas 3600 ANSI lumenů je poznat, na CLR plátně je obraz jako na televizi a lze poměrně dobře promítat i během dne v nezatemněné místnosti. V zatmavené místnosti obraz fantastický. Projektor lze nastavit pomocí aplikace úplně automaticky. Má i docela slušný zvuk, ale doporučuji připojit k externímu audiu. Většina běžných streamovacích služeb je podporovaná (HBO, Prime, Disney), Chybí Netflix. Je možné ho nahrát sideloadem, ale je to stará verze a vyžaduje připojení myši.
- Výborný obraz, kontrast, podání barev, jednoznačně vhodný na filmy.
- Odezva, battlefield 5 celkem bez problémů
- Tichý
- Min vzdálenost a max od "plátna"
- Lehký zápach při zajíždění lampy
Zakoupeno mimo jiné pro schopnost korekce bílé barvy při promítání na nebílý povrch (zeď domu, mírně žlutá)
Obecně se jedná o výborný projektor na filmy, i když se tváří jako "firemní" Rozlišení full HD výrazně lepší než jeho kolega 1280x800 . Doporučuji
- Odpovídá ceně
- Tichý, malý, pestré barvy
- Umí velkou uhlopříčku na malou vzdálenost jako jeden z mála. Z cca 4,2 m umí uhlopříčku 4 m
- Trochu nelogické menu
- Měl jsem problémy s nastavením aby se ztlumil zvuk reproduktoru v projektoru.
Je relativně malý, černý, lehký. Laser dává hodně světla a barvy jsou pestřejší než u předchozího DLP projektoru Optoma. Vybral jsem ho proto, že měl zoom faktor 1:1,3, což umožnilo vytvořit 4 m uhlopříčku na promítací vzdálenost 4,2 m, což moc projektorů neumí.
- Screencast
- Slušný zvuk
- Velikost
- Hlučnější
Zakoupila jsem tento projektor ve slevové akci. Musím uznat, že jsem byla ve finále mile překvapena. Na první pohled je projektor vcelku veliký, ale po usazení na své místo už to člověk tolik nevnímá. Další drobné negativum je vetší hlučnost pravděpodobně chlazení, ale po prvotním promítání jsem si rychle zvykla a nyní v tom již nevidím ( možná lepší neslyším ) problém. Kvalita obrazu a zvuku je super. Když to porovnám s jinými v této cenové relaci, těžko hledat adekvátní alternativu. A screencast je naprosto parádní. Po propojení s telefonem mohu sledovat v podstatě cokoliv z jakékoliv streamovací služby. Mohu jen doporučit ....
- poměr cena:kvalita na vysoké úrovni
- screencast
- vynikající zvuk
- trochu větší než jsem předpokládal
- Slušný za tu cenu
- návod mi byl poslán až po urgenci po mailu
- Parádní obraz
- Ještě lepší zvuk
- Screencast
- trochu hlučnější, ale zvykla jsem si
- chybí android
- Poměr cena výkon
- Obraz pěkný i přes den
- Reproduktory jsou kvalitnější, než u konkurence
- vše splňuje očekávání
- Velká obrazovka
- BT.2020
- Rychlé ostření obrazu
- Kodi
- Youtube
- Integrovaný reproduktor
Výborné podání barev.
Rychlá korekce lichoběžníkového zkreslení a ostření obrazu.
- pokud budete objednávat zboží tak jedině na dobírku a né kartou jako já už je to zachvilku měsíc co je objednáno a zboží stále nikde a ani žádná omluva nebo něco
Produkt je určitě více než dobrý ale bohužel zatím soudit nemohu protože stále nedorazil :))
- x
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »