Nejnovější recenze ze sekce Projektory

Vankyo Leisure 495W

Vankyo Leisure 495W

Ověřený zákazník Alza.cz Venda

Přidáno: 14. listopadu 2024

(naposledy upraveno 14. listopadu 2024)

• Super projektor
KJM K3

KJM K3

Ověřený zákazník Servatech s.r.o. Lucie

Přidáno: 14. listopadu 2024

Zakoupeno v Servatech s.r.o.

• Super obraz i zvuk
  • jednoduché propojení s notebookem
  • větší, hlučnější

Epson EH-TW9400

Epson EH-TW9400

Ověřený zákazník VIDEOPROJEKTORY.cz Jozef

Doporučuje produkt
  • Menil som ho za 11 rocny Epson EH-TW5900, obraz je neporovnatelne lepsi, bohata moznost nastaveia
  • nic lepsieho v tejto cenovej relacii nenajdete
  • v ECO rezime je naozaj tichy, pocut iba jemne hucanie ventilatora
  • oproti EH-TW5900 nepocut zavierku objektiva - nakolko je elektronicka
  • motoricke ovladanie optiky
  • je velky (nie je to vyhoda) ale na srope vyzera majestatne
  • neviem sparovat stare 3D okuliare od EPSON-u
  • 3D rezim iba v Full HD
  • na pripojenie cez wifi je nutne dokupit adapter
Megalu FP003HE

Megalu FP003HE

Ověřený zákazník MEGALU Olda.O

Přidáno: 6. listopadu 2024

Zakoupeno v MEGALU

Doporučuje produkt
  • Kvalitní produkt za super cenu
Philips NeoPix Prime One NPX535/INT

Philips NeoPix Prime One NPX535/INT

Ověřený zákazník Alza.cz Aleš

Přidáno: 3. listopadu 2024

Doporučuje produkt
  • Lze udělat doma malý kinosál.

Je zapotřebí k tomuto produktu plátno na projekci.Ale toto jsem měl doma.

LG HU710PW

LG HU710PW

Přidáno: 26. října 2024

(naposledy upraveno 26. října 2024)

• Pěkný obraz
  • Možnosti nastavení
  • Výborný ovladač
  • Rozměrově větší
  • Světlost spíše na zatemněnou místnost
  • Externí nabíječka

Celkově spokojenost. Jen škoda, že nabíječka není integrovaná a nemá třeba o 500 lumenů víc. Jinak spokojenost.

Megalu FI001MP

• Standard obrazu
  • Vestavěný reproduktor
  • Předinstalovaný Netflix a YouTube
  • Jednoduchá instalace

Nejsem asi extra náročný uživatel, ale po letech sledování filmů na notebooku 13" je teď projektor opravdové kino. Má zabudovaný reprák, který není nic moc, ale když si vezmete na dovolenou, stačí být online a mít zaplacený Netflix a nemusíte řešit NIC. Prostě se přihlásíte a hotovo. Připojení na wi-fi nebo hot spot mi trvalo jenom tak dlouho, než jsem zadal heslo, domácí reproduktor jsem připojil kabelem s oboustranným jackem. A hotovo. Koukali jsme. Tři hodiny a ani náznak přehřání. Stranovou korekci jsem nepotřeboval, ale je tam. Obraz jsem trochu zmenšil, manuálně zaostřil přímo na přístroji a navzdory dost otravnému světlu z ulice jsme prostě koukali na film. Skvělá investice a popravdě – za ty peníze jsem vůbec nečekal, že to bude fungovat takhle skvěle.

Yaber Buffalo U5

Yaber Buffalo U5

Ověřený zákazník ExaSoft.cz Jakub Prochazka

Přidáno: 22. října 2024

(naposledy upraveno 22. října 2024)

Zakoupeno v ExaSoft.cz

Nedoporučuje produkt

Projektor je slabý, pouze večer, jinak není vidět. Nelze přehrávat filmy z Netflix, Disney, Prime atd.. Pouze filmy z pc, nebo stažené filmy z flashdisku. Velmi slabé rozlišení, o poznání horší než je TV. Znovu bych si nekoupil, nechal jsem se opět napálit :-))).

Philips NeoPix 130

Philips NeoPix 130

Anonym Anonym

Přidáno: 21. října 2024

Nedoporučuje produkt
  • Hlasitý zvuk, má i trochu hloubku a stereo obraz
  • Velmi svižný systém i obrazovky nastavení (aplikace jsem nezkoušel)
  • Minimální zpoždění Bluetooth s moderními BT repro, s přimhouřením oka sedí řeč na zvuk
  • Rozlišení je reálně 720p, což je na filmy v pohodě, a v mém případě je obraz celý ostrý
  • Nastavení keystone pro všechny rohy, ale stejně to nedoporučuji, protože projekce jinak než na střed a maximální plochu vede k výrazně nižší kvalitě obrazu (korekce je pouze digitální)
  • Dálkový ovladač funguje dobře
  • Enormní hlučnost a variabilní běh větráku (hučení neustále kolísá)
  • Světelné "Fleky" v tmavé promítané ploše (vnitřní reflexy)
  • Viditelně zaprášený vnitřek čoček a projektoru
  • Slabý světelný výkon, resp. příliš velká min. vzdálenost plátna
  • Update systému trval skoro hodinu, hlučnosti ani stabilitě HDCP nepomohl
  • Se dvěma ze třech HDMI kabelů vypadávalo HDCP (projekce např. Netflixu z notebooku nebo iPadu)
  • Vysoká cena vzhledem k nízké kvalitě... obraz jako u projektorů z Amazonu za 60 EUR, čekal jsem lepší
  • Zpracování projektoru působí lacině, hůře než na fotkách

Po extra špatných zkušenostech s lacinými projektory z Amazonu jsem chtěl zkusit něco značkového a letošního (model uvedený 2024). Chtěl jsem hlavně schopnost promítat relativně malý obraz, jako náhradu televize při cestování, tzn. nízký světelný výkon nebo 720p rozlišení pro mě bylo papírově v pohodě (a kdyby projektor neměl několik zásadních vad, naprosto by stačil).

Kromě naprosto pekelného hluku, který jsem nedokázal přebít ani dvěma stereo bluetooth repráky, protože film není pořád jen s hlukem a při konverzaci ruší, bych projektoru vytknul hlavně nízký světelný výkon v kombinaci se vzdáleností od zdi.

Minimální vzdálenost čočky od plátna jsem změřil na 100 cm, úhlopříčka projekce 95 cm, a to jak při manuálním ostření, tak při autofocusu. To je příliš daleko pro slabý světelný výkon - při výkonu 120 lm by bylo ideální, pokud by šlo promítat obraz zhruba o úhlopříčce 70 - 80 cm. Již kolem projekce 120 cm jsou i v temné místnosti hraničně utopené stíny (nebo celé tmavé scény) a nic extra barvy... zvedání jasu v nastavení pouze "vymývá" obraz, kontrast ho vypaluje; to jasně ukazuje, že limit rozumného použití je někde na minimu zaostřovací vzdálenosti, a ideální by bylo mít možnost jít níže.

Nákup tohoto projektoru v žádném případě nedoporučuji, v cenové kategorii kolem 60 EUR lze koupit projektor podobných projekčních kvalit na Amazonu, s mnohem nižším hlukem, a sice bez smart operačního systému, ale místo toho se dá použít např. Amazon Fire stick nebo Chromecast, což je dlouhodobě lepší (updaty, vyšší rychlost), nebo promítat z HDMI vstupu nebo Wifi zrcadlením.

A opačným směrem, za cenu o polovinu vyšší, kolem 7 tis Kč, už začínají použitelné projektory... sice také ne bez chyb, ale lepší než toto, hlavně ve světelném výkonu a hlučnosti. Doma máme jako hlavní projektor za cca 10 tis Kč (před pár lety), Acer s DLP technologií, a je to naprosto nesrovnatelné, lze se slušnou kvalitou a barvami promítat v pohodě od metru do čtyř, nebo i za pološera, přitom "jen" dvojnásobek ceny.

Přidáno: 15. října 2024

Doporučuje produkt

Projektor má dobrou svítivost i ve dne, vše funguje jak má.

Wanbo Projector X2 Max

Wanbo Projector X2 Max

Ověřený zákazník Sunnysoft.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 10. října 2024

(naposledy upraveno 10. října 2024)

Zakoupeno v Sunnysoft.cz

• Android 9 TV
  • Rychlá odezva systému
  • Kvalitní obraz
  • samoostření
  • rychlý internet i při malé rychlosti
  • Kvalitní obraz i z USB, HDMI
  • Nízká spotřeba 65W
  • čeština
  • ze spodu přístroje má závit tj. je možné přimontovat na stativ

-neobsahuje manuál v češtině
-český manuál zaslaný Sunnysoft v elektronické podobě je na jiný výrobek a je pouze o spuštění a vypnutí, neobsahuje návod jak nastavit obraz, jednotlivé vstupy a pod.
- nemá síťový vstup RJ 45 pouze WIFI

Ověřený zákazník Alza.cz Pavel

Přidáno: 1. října 2024

• krasny a ostry obraz
  • dobra cena
  • softwarove moznosti korekce obrazu
  • softwarovy zoom, posun, korekce lichobezniku
  • relativne tichy
  • vysoka svitivost, pouzitelny i ve dne
  • ma mit 3D
  • minimalni opticky zoom, jen na lehke doladeni
  • chybi opticka korekce lichobezniku
  • klasicka lampa, takze vyssi spotreba, rozsvecovani, dochlazovani
  • technologie DLP, takze nekdo vnima oddelene barevne slozky obrazu
  • 3D bryle nejsou soucasti baleni
  • nevelky dosah ovladace, musi se mirit dozadu na projektor
  • nutnost presneho umisteni na konkretni misto pod strop vzhuru nohama

Za ty penize dostanete projektor s krasnym ostrym obrazem. A to je to hlavni. Takze jsem spokojeny.
Drive jsem mel jiny (podstatne drazsi) projektor, ktery mel mnohem vetsi moznosti opticke korekce obrazu. Tento projektor tak nemohu jednoduse vymenit, ale je nutne vrtat novy drzak do stropu, aby byl obraz kvalitni.

Zeemr Q1Pro

Dangbei Atom Bundle

Ověřený zákazník Alza.cz Jiri323

Přidáno: 16. září 2024

• Vysoká svítivost
  • Při nejvyšším nastavení jasu se dá sledovat i za poměrně silného světla
  • Oficiální Google TV s licencí
  • Automatické ostření a srovnání obrazu
  • Rozhraní v českém jazyce
  • V ceně i stojan
  • Má i 3D režim, ale jsou potřeba brýle s podporou DLP-link
  • Občas se DO odpojí od projektoru
  • Trošičku tišší reproduktory, ale dají se připojit externí reproduktory (drátové nebo bezdrátové)

První spuštění a nastavení Google TV trvá přibližně 15 minut, poté se stáhne aktualizace (cca 10 minut).
Při sledování filmů/seriálů je jas velmi Dostačující i při jasném světle, záleží na tom, jaká úroveň jasu je nastavena. Celkem má projektor 4 úrovně jasu: Standardní, Eco, High performance (dost silné chlazení, hodně "funí") a uživatelsky nastavitelný jas od 0 do 10. Při odzkoušení zjištěno, že standardní jas je v uživatelském nastavení úroveň 7, eco je úroveň 6.
Celkový dojem je za mě velmi kladný. Dlouho jsem hledal projektor, který mi bude vyhovovat a pak jsem narazil na tento.
Původně jsem měl u konkurence vyhlídnutý Xgimi Elfin (600 ANSI LM) nebo Xgimi Horizon (2200 ANSI lm), avšak k oběma je potřeba dokoupit stojan zvlášť, takže celková investice by u projektorů Xgimi byla vyšší, než byl můj rozpočet. Elfin + samostatně dokoupený stojan by byl za stejnou cenu jako tento, ale svítivostí a operačním systémem vyhrál Dangbei Atom. Na druhé straně byl Xgimi Horizon. Ten nad tímto projektorem vyhrával svítivostí o 1000 ANSI lm vyšší, ale cena byla poměrně vysoká.
Výběr byl složitý, ale po shlédnutí několika videorecenzí vyhrál právě Dangbei Atom.

Ověřený zákazník AB COM CZECH boos

Přidáno: 9. září 2024

Zakoupeno v AB COM CZECH

Doporučuje produkt
  • kvalitní obraz i za denního světla
  • bez přiloženého návodu, tento snadno dostupný na internetu, pozor-mezi prvními nabídkami se jiná firma snaží vnutit svoje služby za úplatu
  • dodáno bez krytky objektivu
BenQ TK710

BenQ TK710

Ověřený zákazník Pekro Ověřený zákazník

Přidáno: 5. září 2024

Zakoupeno v Pekro

• Laser lampa
  • 4k rozlišení
  • Úhlopříčka až 150palců
  • Jsem citlivý na duhový efekt a zde je vidět hlavně u titulků

V porovnání s původním epson tw5400 úplně jiný jas a hlavně zobrazení černé barvy. Promitám na platno 135 palců z 4metrů a obraz je nádherný. Výborně spolupracuje s konzolí xbox.

Wanbo T4

Wanbo T4

Přidáno: 5. září 2024

Doporučuje produkt

Za tuto cenu je produkt dobrý, jen trochu chybí ostrost obrazu.

Dangbei Atom

Dangbei Atom