Nejnovější recenze ze sekce Projektory
V porovnání cena/výkon patří mezi nejlepší nabízené výrobky. V současnosti zjišťujeme co dataprojektor umí, zatím bez překážek.
- nepříjemně hlučný - na to že má mít jen 30dB. Zvuk je nepříjemný, ne jen šumění větráku, jak je zvykem.
Výhodný poměr kvalita / cena.
- Dobrá svítivost, kvalitní obraz
- rychlá a jednoduchá instalace produktu
- kvalitní zpracování
- dobrý obraz i zvuk
- nadné ovládání
bohužel postrádám 3d zobrazení uváděné ve specifikaci produktu na stránkách prodejce
- Ultra krátká projekční vzdálenost
- Obraz o velikosti až 150 palců
- Laserový projektor
- Slušný jas
- Kompatibilní s 4K
- Životnost lampy
- Vedle řady jiných funkcí má i funkce Mi TV
- Nemám co vytknout
Produkt jsem vybral díky zajímavým technickým parametrům, ceně a renomé firmy Xiaomi, která mi vždy byla svými produkty velice sympatická. Projektor výbavou a parametry předčil nejen ostatní značky, na které jsem taktéž nahlížel, ale také moje očekávání. Kvalita a celkové zpracování produktu je na velmi vysoké úrovni. (Veškeré uvedené parametry odpovídají skutečné kvalitě zařízení)
- Super obraz
- Cerna je cerna
- Wifi
- Paradni zvuk, neni treba pridavna repro soustava
- Android
Doporucuji. Dolni projekce, neni treba ho nikde upevnovat. Zvuk je velmi kvalitni na kompaktni rozmery projektoru. Moznost doinstalovat aplikace Jako YT, Netflix atp. Wifi i ethernet.
- Výborný poměr cena vers. kvalita
- Perfektní obraz, užitečné další funkce
- Zatím žádné
- velikost
- slušný obraz
- trochu dražší, při venkovním promítání se bojím o poškození
Obraz je tak kvalitní, že není potřeba ani plátno, ze začátku jsem měla půjčené, ale pokud máte rovnou plochu stačí to. Promítám na stěně, nebo na skříni v ložnici. A rozlišení vážně pecka. Připojuji občas i externí reproduktor, ale jen v případě, že je nás víc na promítání, nebo když promítáme venku. Velikostně ideální a hlavně stačí nabít a není potřeba žádných kabelů.
- Barvy
- Ostrost
- SmartECO
- Vytopí menší místnost
- Chybí krytka čočky
- Chybí brašna (používám původní krabici s polstrováním)
- Nesedí režimy obrazu s prezentací na stránkách Benq
- VGA kabel v balení je srandovní
- Z 3.5mm jacku jde pouze mono
- Okolo obrazu je tenký černý rámeček
Sice je to můj první projektor, ale jsem s ním naprosto spokojen. Obraz je velký a ostrý, barvy jsou výrázné, prostě paráda. Projektor mám cca 4m od zdi a úhlopříčka je cca 110" (necelé 3m). Promítám na bílou zeď bez plátna a i přesto je obraz krásný.
Na filmy se dá dívat i při světle, ale černá už není černá.
Váhal jsem mezi LCD a DLP technologií kvůli efektu duhy, ale nakonec jsem zvolil DLP (údajně lepší černá, po čase neblednou barvy a nepráší se do útrob). Duhu lze při některých scénách vidět, ale oči ani hlava mě z toho nebolí (ani dalších 5 lidí, kteří se se mnou dívali na film) a dá se to v pohodě přehlížet.
Používám režim SmartECO, který má svítivost lampy přizpůsobovat scénám filmů, takže se o nic nemusím starat a nastavovat.
Co se hluku týče, tak projektor hučí docela potichu a místy i bzučí (asi záleží na scéně), ale vůbec to nevnímám a většinou to přebije zvuk z promítaného filmu.
Odezva obrazu je výborná, zkoušel jsem hrát Witcher 3 a bez problémů (obraz se nerozmazává).
3D jsem nezkoušel, možná někdy v budoucnu.
Podle stránek Benq má mít tyto režimy: Dynamic / Presentation / sRGB / Cinema / (3D) / User 1 / User 2
Ve skutečnosti má (i podle manuálu): Bright / Presentation / sRGB / Infographic / (3D) / User 1 / User 2
- úhlopříčka až 300 in
- kvalita obrazu
- rainbow efekt (boužel je u všech dlp, včetně dražších modelů, týká se i dlp/led
- ventilátor ( relativně tichý, ale slyšet prostě je, stejně jako u všech ostatních projektorů)
v současné době, za tyto peníze, v těchto parametrech, je to za mě dobrá volba. (přečetl, viděl jsem hodně recenzí a nakoukal i projektory cenově skoro dvakrát dražší, 727 je porazil.
- jednoduchá obsluha, poskytuje očekávané,
- doladění kontrastu, jasu jednoduše a rychle
- hlučnější ventilátor
- spíš do větší místnosti a dál od pozorovatelů
Ve své cenové kategorii dobrý výběr, dobrá volba podle určení využití - co slibuje, to poskytuje.
- krásny a ostrý obraz
- konektivita
- v Eco režime tichý
- zvláda v pohode aj rýchle akčné scény
- s dobrým priestorovým zvukom je to fakt domáce kino
- v tme dostatočná svietivosť aj pri Eco režime
- dlhá (papierová) živostnosť lampy
- občasný duhový efekt (hlavne pri titulkoch)
- v normal režime trochu hlučnejší ale nič strašné
- nevhodný pre premietanie pri dennom svetle
- chýba korekcia obrazu pri premietaní z boku
- úchytné body pre zavesenie na strop sú mimo ťažisko projektoru. Ale dá sa to trochu doladiť nastaviteľnými packami držiaku
S projektorom som spokojný až na občasný dúhový efekt.
Najskôr som váhal že ho vrátim a kúpim LCD projektor, ale tam sa zase vypaľujú pixely, čo by mi asi vadilo viac ako ten občasný dúhový efekt. S priateľkou ho vidíme pri filmoch s titulkami. Keď nám kmitajú oči hore dole, inak v pohode.
Obraz je krásny, no odporúčam zatemniť miestnosť.
K projektoru nie je krytka objektívu ale ja ho prenášať nebudem, tak mi to nevadí. Úplne nám stačí ECO režim. Obraz je v tme svetlý akurát a chladenie je ticho. V Normal režime je trošku hlučnejší a svetlosť obrazu už ťahá oči.
Dlho som vyberal projektor a rozhodoval sa medzi nimi ale nakoniec som asi rád že som si vybral práve tento. Možno by som ešte skúsil Epson EH-TW650 s technológiou LCD. Tam spomínaný dúhový efekt nehrozí, ale zato tam hrozí vypaľovanie obrazu a dívať sa sa na rastúci počet večne čiernych bodov by ma trápil asi viac.
Naviac u Epsonu mi nevyhovuje projekčná vydialenosť ktorá je iba medzi 1,3 -1,6m čo nechápem..
Po asi 15h premietania som spokojný s kúpou.
- Krasna obrazovka, dobry zvuk, intuitivni ovladani
- Az z instrukce jsme se dozvedely, ze ten laserovy "svet" je velmi nebezpecny pro zrak, az do uplne slepoty.
- WiFi pripojeni nefungovalo skoro vubec, jen na kabelu to slo bez problemu. Mozna jen vadny kus, nevim.
Bohuzel musely jsme tento projektor vratit.
Mame 4 male deti a proto pro nas je jejich bezpecnost na prvnim miste. Zrejme deti se zajimaji o tom odkud to sviti a co tam sviti a snazeji se tam kouknout. A bohuzel ten detektor rozpoznavani cloveka vedle (a ktery ma ztlumit svetlo automaticky) nefungoval jak mel. A to bylo nejvetsi zklamani. Nemuzu byt porad vedle deti, obcas jsem v jinem pokoji a spolehnout na to, ze oni pochopily a opravdu nebudou koukat do toho svetilka bohuzel nemuzu ((( Skoda, ze v popisu vyrobce neuvadi tuto zvlasnost.
Pokud deti mate jiz velke anebo nemate vubec - tak super projektor (az na tu WiFinu)
- Throw ratio!
- Kvalitní obraz a funkce
- Hlučný
Hučí tolik, že se nedaji sledovat filmy kvalitně doma. Možná v hlučnějším prostředí více lidí. Ale na takové domácí koukání nic moc. Vrátila jsem....
- obraz
- rozměry
Skvělá investice, jsem za projektor moc rád, koukám hlavně na sportnovní přenosy a filmy a kvalita obrazu je super. Koukám vetšinou večer, takže obraz je krásně čistý. Předtím sem měl projektor od konkurence za podobnou cenu a rozdíl je 100 a 1. Byl mnohem hlučnější a hrozně se zahříval.. Navic díky velikost skoro nikde nepřekáží.
- mobilita
- obraz i zvuk
- stativ se musi dokoupit zvlast
Mame s zenou karavan, se kterym kazde leto vyrazime na cesty. Mars II je idealni společnik. V campech si promitame filmy, serialy nebo jenom poslouchame muziku. S volbou jsme spokojeni.
- Za ty peníze dobrá hračka která uspokojí Android
- slabší výkon, ale pokud je tma tak ok. Po Čase černé tečky v obraze.
Za 2200 v akci v kaufla... cenově bezkonkurenční vůči nákupu na internetu
- V eko velmi tichý, jen režim kino trochu zvýší hlasitost vent.
- Snadné nastavení
- S projektory má 3D smysl
- V eko bliká obraz, jen v režimu kino nebliká
Mohu porovnat jen s Optomou HD142X a čekal jsem nějaký pokrok, ale je to spíše horší. HD142X byla horší jen v o trochu větší hlasitosti ventilátoru. Blikání v eko u HD144X je na bílé ploše nepříjemné. Dám sedmdesát procent, protože u HD142X bych dal devadesát.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »